Пробне ЗНО

В Україні стартує пробне ЗНО-2019

Завтра, 16 березня, понад 165 тисяч потенційних цьогорічних абітурієнтів візьмуть участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури.

Тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням. Адреса пункту тестування вказана в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру. Учасники, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускаються.

Дотримання вимог і норм, передбачених процедурою проведення пробного зовнішнього оцінювання, є однією зі складових успіху.

Звертаємо увагу на те, що учасники пробного ЗНО з 15-ї години 16 березня до 18 березня 2019 року зможуть скористатися онлайн-сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», щоб отримати результат пробного ЗНО з української мови і літератури за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Кiлькiсть переглядiв: 185